pátek 6. dubna 2012

Lacoste, Boss, Viktor & Rolf, Bruno Banani: vzorečky parfémů zdarma


Čau ženy,

dneska to bude rychlovka:-) Pokud máte zájem o vzorečky vůní zcela zdarma, tak mám pro vás pár tipů. První vzoreček je od Lacoste "Joy Of Pink", druhý od Hugo Bosse "Orange", třetí od Viktor & Rolf  a čtvrtý od Bruno Banani.





Lacoste "Joy Of Pink"

Vzoreček této vůně si můžete objednat zde. Po kliknutí na tento odkaz se vám objeví stránka i italštině, ale nebojte se toho:-) Budete muset vyplnit následující údaje:

ITALSKY/ČESKY
Titolo - tilul
Nome - jméno
Cognome - příjmení
Data di nascita - datum narození
Email - to snad překládat nemusím:-)
Indirizzo* - adresa: pouze ulici a číslo popisné
Indirizzo 2 - druhá adresa - netřeba vypňovat
CAP* - PSČ
Città* - město
Paese - v seznamu vyberte Czech republic
Provincia - nevyplňujte

Pak úplně vpravo je následující text: Vuoi fare parte del VIP Club LACOSTE Perfums? Per essere uno dei primi/delle prime a venire a conoscenza delle novità e delle offerte che verranno inviate per posta o per E-mail da LACOSTE Perfums fai clic qui sotto per registrarti. 

Jedná se o takové ty klasické otázky typu: Chcete dostávat i nadále informace o produktech? atd., takže u všech zvolte odpověď NO a pak klikněte na INVIA což znamená odeslat.

No a pak už jenom zbývá čekat, až vám vzoreček dorazí zdarma domů:-)


Hugo Bosse "Orange"

Vzoreček je k objednání zde. Postup je zcela stejný jako u předešlého parfému s tím rozdílem, že stránka je v angličtině. Je zde možnost vybrat si ze tří parfémů (bohužel můžete vybrat pouze jednu možnost, takže pokud chcete všechny tři, musíte celý postup opakovat třikrát a doufat, že vám všechny tři pošlou): 

Boss Orange Woman - dámský
Boss Orange Sunset - dámský
Boss Orange Men - pánský!!!

Navíc:
Musíte potvrdit, že je vám více než 18 let....prostě to potvrďte a hotovo:-) Ostatní dva body nezaškrtávejte, pokud nechcete dostávat informace o produktech.

A stejně jako u předchozího, pro dokončení objednávky klikněte na SUBMIT a hotovo:-)


Viktor & Rolf "Flowerbomb"


Vzoreček parfému od Viktor & Rolf s názvem "Flowerbomb" je k dostání zde.

Postup je stále stejný.












Bruno Banani

Vzoreček je k objednání zde. Stránka je v angličtině a postup zcela stejný jako u předchozích dvou. Na výběr je ze tří vůní a klasicky můžete vybrat jenom jednu. No, lepší než drátem do oka ne?


Jinak by se hodilo říct, že tyhle akce netrvají donekonečna, takže se na mě nezlobte, že u jednotlivých akcí vyprší časový limit nebo počet vzorečků určených k rozdávání.


Všechny uvedené vzorečky jsem objednala a mohu říct, že všechny odkazy fungovaly naprosto v pořádku. Bohužel nedokážu říct, za jak dlouho vzorečky dorazí, neboť já sama jsem je objednávala dneska, takže doufám, že to bude brzo:-)

Užijte si víkend

Eva

PS: Jakmile narazím na další vzorečky zdarma, tak vám dám určitě zase vědět.

0 komentářů:

Okomentovat

Translate

Štítky

Pravidelní čtenáři

Používá technologii služby Blogger.