pátek 20. dubna 2012

Test: DIORSHOW New Look


Čau ženy,


předmětem dnešního "postu" je test nové Dior-řasenky "Diorshow New Look". Ta je součástí nové make up kolekce Dior, která vyšla v únoru 2012 a kromě již zmíněné řasenky obsahuje čtyři nové paletky stínů a dva laky na nehty. Mini-verze této řasenky, jejíž tváří je herečka Natalie Portman, byla součástí březnového vydání italské edice ELLE, které slavilo své 20. výročí a obsahuje 1,5 ml produktu, přičemž plná verze má obsah 10 ml. Její cena se pohybuje okolo 28 EUR, což je zhruba 689 Kč.



Mini-verze
Řasenka "Diorshow New Look" je novou verzí klasické "Diorshow-řasenky". Nese stejné jméno, jako první kolekce oblečení, kterou Christian Dior představil v roce 1947. 


Její tajemství údajně spočívá v novém flexibilním nano-aplikátoru. Ten má mikro-kartáč z měkkého silikonu a ohebného plastu, jehož štětinky umožňují přesnou aplikaci a maximální rozlišení, přičemž mají zachytit všechny řasy, dokonce i ty nejmenší. 


Detail kartáčku
Kartáček je rozdělený do dvou samostatných částí. Spodní část se skládá ze štětinek většího průměru, které umožňují použít řasenku od samotných kořínků až ke konečkům řas. Horní část se zužuje a její štětinky jsou podstatně kratší, takže přesně zachytí i krátké a jemné řasy. 


Revoluční a inovativní složení řasenky slibuje vícerozměrný a dramatický efekt. Navíc je obohaceno o sérum "Lash Multiplier TM",  které obsahuje mateří kašičku pro vyživení řas a posílení jejich růstu. Používáním této řasenky mají být vaše řasy zahuštěny, prodlouženy a perfektně odděleny. 



"Diorshow New Look" je k dostání ve třech odstínech:

  • New Look Black
  • New Look Blue
  • New Look Brown



Ale teď už pojďme k samotné aplikaci řasenky. Kartáček se mi líbí, musím se přiznat, že obecně řasenky kupuju podle kartáčku a tento je přesně podle mého gusta. Umělý, malý, bez zakřivení. Hezky se s ním pracuje, opravdu se dostane až ke krajním, u mě téměř neviditelným řasám, jak ostatně můžete vidět na obrázcích. 


Co se týká dramatického pohledu, tak ten mi tak nějak schází....no co si budeme povídat.... když máte malé, zapadlé a ještě k tomu nevýrazné oči, tak z nich uhrančivý a dramatický pohled nedostanete ani ve Photoshopu, natož pak nějakým Diorem:-) Taky moc nevěřím tomu, že by se mi řasy nějakým zázrakem zahustily nebo tak něco....


Asi nemusím říkat, že tohle je před:-)



Že by po?




No, takže abychom dospěly k nějakému závěru...kartáček je opravdu super. Řasenka vydrží celý den na svém místě bez rozmazávání a s odličováním taky není žádný problém. Akorát s tím vícerozměrným a dramatickým pohledem to malinko přehnali....hold vám tohle řasy jako má Natalie Portman na obrázku nevykouzlí...ledaže byste si je taky nalepily:-) 


Celkově bych Diorshow New Look hodnotila kladně, ovšem myslím, že je na trhu spousta levnějších řasenek, se kterýma dosáhnete úplně stejného efektu. A co myslíte vy? Oslovila vás tahle řasenka nebo vás nechává naprosto chladnými a v klidu?















4 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Moc zajímavý a užitečný blog i recenze.
Nominovala jsem Tě do Versatile blogger award. více informací na mém blogu http://www.alittlebookfashion.blogspot.com/

Women's Affairs Only řekl(a)...

To: Dafné
Moc děkuju. Taky máš hezký blog:-)

Petra řekl(a)...

Ahoj :-) řasenka vypadá pěkně, co si budeme povídat :-) Já jich mám ale bohužel moc, a vzhledem k tomu, že mají životnost jen 6 měsíců (kterou mimochodem vysoce přecházím), budu si muset nechat zajít chuť :-) Pokud ti připadá, že málo natáčí řasy, zkus kleštičky. Pa

Kami řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.

Okomentovat

Translate

Štítky

Pravidelní čtenáři

Používá technologii služby Blogger.