úterý 29. května 2012

HUGO BOSS, ESCADA: Vzorečky parfémů zdarma


Čau ženy,

jelikož je tady v Itálii sezóna zemětřesení, kterou bohužel pociťuji na vlastní kůži, tak nemám moc čas ani náladu na nějaké psaní. Proto vás dneska odbudu vzorečkama parfémů. Jako obvykle platí: vybrat, vyplnit adresu a pak čekat. Pokud odkaz není funkční, jdete pozdě.


Jako první nabízím parfémy z řady Bottled od Hugo Bosse, které máte možnost získat kliknutím sem. Jedná se o parfémy pánské, takže je pak můžete podarovat příteli, bráchovi, taťkovi nebo kámošovi:-) Na výběr je ze tří variant: BOSS BOTTLED, BOSS BOTTLED NIGHT, BOSS BOTTLED SPORT. Klasicky je možné vybrat jen jeden. Abyste získali všechny tři, je potřeba postup výběru a vyplňování opakovat třikrát.
Stránka je v italštině, tak pro jistotu použijte Google Translate:-)




Escada vzorečky už tady sice jednou byly, ale když je další příležitost, tak se má využít:-) K objednání zde. Postup už znáte:-)


Na konec bonusovka v podobě Thierry Mugler a jeho Womanity. K dostání přímo zde

Bacha, stránka je "auf Deutsch", tak se nelekněte. Základkadojč stačí:-)










Pro zlepšení nálady nová Kylie:-)



Mějte se fajne!

2 komentářů:

Majky řekl(a)...

Ta nová Kylie je výborná, vůbec jsem nevěděla že má nový videoklip, děkuji za tip! :) a k těm parfémům : kdysi jsem měla Escadu, nějakou hoodně starou, ještě po mamince, a pamatuji si, že se mi ta vůně zamlouvala jako doposud žádná :)

Women's Affairs Only řekl(a)...

To Majky: Jj, mně se nová Kylie taky líbí...a co si budem povídat, Escada taky:-)

Okomentovat

Translate

Štítky

Pravidelní čtenáři

Používá technologii služby Blogger.